Tevredenheid & beleving

Tevredenheid en beleving heeft veel invloed op de beoordeling en het gedrag van mensen. Een prettige beleving en ervaring zorgt voor meer tevredenheid, een positieve beoordeling en gewenst gedrag. Maar het is niet altijd mogelijk of gemakkelijk om de juiste maatregelen te nemen om tevredenheid te vergroten.

 

Hoe vergroot je tevredenheid en zorg je voor een prettige beleving? Daar kunnen wij je bij helpen! 

 

Kom er met behulp van gedragsverandering achter hoe tevredenheid tot stand komt, en hoe jij de tevredenheid in jouw situatie kan vergroten en zo kan zorgen voor een optimale beleving.

Over tevredenheid & beleving

Tevredenheid en beleving heeft een grote invloed op de beoordeling en het gedrag van mensen. Een prettige beleving zorgt ervoor dat mensen meer tevredenheid ervaren, de situatie positiever beoordelen en eerder gewenst gedrag vertonen. Het is daarom belangrijk om de kwaliteit van de situatie waarin mensen zich bevinden hoog te houden. 

 

Maar het is niet altijd mogelijk of gemakkelijk om de juiste maatregelen te nemen om tevredenheid te vergroten. Soms kan er bijvoorbeeld niet direct iets met klachten worden gedaan, zijn de middelen om aanpassingen te maken beperkt, of hebben de maatregelen die genomen worden om tevredenheid te vergroten niet het gewenste effect. 

 

De tevredenheid van mensen wordt bepaald door de knoppen die in een bepaalde situatie worden ingedrukt in hun hoofd. Worden de juiste knoppen ingedrukt, dan zullen mensen tevreden zijn. Zo niet, dan moet de situatie veranderd worden om tevredenheid te vergroten. 

Over tevredenheid & beleving

Tevredenheid vergroten & beleving verbeteren

Klanten &

Casussen

Hoe vergroot je tevredenheid en verbeter je de beleving?

Wil je tevredenheid vergroten en zorgen voor een prettigere beleving? Richt de situatie zo in dat deze het beste gevoel in mensen naar boven haalt! Hoe? Daar kunnen wij bij helpen! 

Wij passen gedragswetenschappelijke expertise en ervaring in gedragsverandering toe om tevredenheid te vergroten. We onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt, en ontwikkelen een gedragsstrategie en actieplan. Zo kun je met de juiste technieken de tevredenheid vergroten en ervoor zorgen dat mensen jouw situatie als prettiger beleven en ervaren.

Wil jij tevredenheid vergroten en de beleving verbeteren? Dan zijn deze diensten iets voor jou:

Inzicht ++

Lange termijn strategie ++

Korte termijn actie ++

Investering ++

Tevredenheid & beleving

door gedragsexperts

 • Uitgebreide gedragsstrategie

 • Uitgewerkt actieplan

 • Inzicht in de situatie

 • Inzicht in gedrag

 • Op maat voor jouw situatie

 • Onze gedragsexperts gaan voor je aan het werk

We onderzoeken welke knoppen in jouw situatie invloed hebben op tevredenheid en beleving, en hoe je in jouw situatie de juiste knoppen kunt raken om tevredenheid te vergroten en de beleving te verbeteren. Je krijgt een gedragsstrategie op maat voor jouw situatie. Zo weet je precies wat je kunt doen om tevredenheid en beleving te optimaliseren. Daarnaast werken we een actieplan uit. Hiermee weet je welke technieken je kunt gebruiken en welke stappen je meteen kunt zetten om tevredenheid te vergroten en te zorgen voor een prettige beleving.

Inzicht +

Lange termijn strategie +

Korte termijn actie ++

Investering +

Workshop - Tevredenheid & beleving

 • Gedragsstrategie + actieplan

 • Snel stappen zetten

 • Op maat voor jouw situatie

 • Creëer en profiteer van betrokkenheid en effectief teamwerk

Kom erachter hoe je in jouw situatie de juiste knoppen raakt om tevredenheid te vergroten en beleving te verbeteren. We analyseren samen de situatie. Dan krijg je een gedragsstrategie op maat voor die situatie. Zo weet je precies wat je kunt doen om tevredenheid en beleving te optimaliseren. Daarnaast werken we samen een actieplan uit. Hiermee weet je welke technieken je kunt gebruiken en welke stappen je meteen kunt zetten om tevredenheid te vergroten en te zorgen voor een prettige beleving.

Inzicht +/-

Lange termijn strategie +

Korte termijn actie +

Investering +

Way Changer - Tevredenheid & beleving

met/door gedragsexperts

 • Gedragsstrategie

 • Snel stappen zetten

 • Op maat voor jouw situatie

 • Onze gedragsexperts gaan met of voor je aan het werk

Kom erachter hoe je in jouw situatie de juiste knoppen raakt om tevredenheid te vergroten en beleving te verbeteren. We analyseren (samen) de situatie. Dan krijg je een gedragsstrategie op maat voor die situatie. Zo weet je precies wat je kunt doen om tevredenheid en beleving te optimaliseren. Kies vervolgens de technieken die je wilt gebruiken en de stappen die je meteen kunt zetten om tevredenheid te vergroten en te zorgen voor een prettige beleving.

Inzicht -

Lange termijn strategie +

Korte termijn actie +

Investering -

Way Changer - Tevredenheid & beleving

 • Gedragsstrategie

 • Snel stappen zetten

 • Op maat voor jouw situatie

 • Zelfstandig, direct, online, wanneer het jou uitkomt

Kom erachter hoe je in jouw situatie de juiste knoppen raakt om tevredenheid te vergroten en beleving te verbeteren. Analyseer met behulp van onze online tool "de Way Changer" makkelijk zelf de situatie. Dan krijg je meteen online een gedragsstrategie op maat voor die situatie. Zo weet je precies wat je kunt doen om tevredenheid en beleving te optimaliseren. Kies vervolgens de technieken die je wilt gebruiken en de stappen die je meteen kunt zetten om tevredenheid te vergroten en te zorgen voor een prettige beleving.

Extra!

Interventies ontwikkelen, verbeteren en/of goed implementeren

Wil je interventies die tevredenheid vergroten? Wij ontwikkelen kant-en-klare interventies om meteen in te zetten, helpen je bestaande interventies te verbeteren en/of laten je zien hoe je bestaande interventies het beste kan inzetten.

 
 

Tevredenheid & beleving met/door gedragsexperts

Welke gedragswetenschappelijke strategieën kun je in de openbare ruimte inzetten om tevredenheid te vergroten en zo gewenst gedrag uit te lokken?

 

KvK: 58990895

Btw: NL853269488B01