top of page
  • Foto van schrijverJulie de Vaan

Na 10 jaar stopt Changing Ways en kijken we uit naar nieuwe kansen om meer positieve impact te maken

Bijgewerkt op: 14 sep. 2023

Per 1 oktober 2023 stoppen we met Changing Ways. We kijken terug op een leuke en leerzame periode, maar daarnaast kijken we vooral vooruit naar nieuwe kansen, uitdagingen en ideeën.


Waarom stopt Changing Ways?

Changing Ways staat op de eerste plaats voor impact maken. Ons doel is om een betere, gezondere en duurzamere wereld creëren. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om dit doel te bereiken.


Toch maken we nog niet de impact die we willen en kunnen maken. Dat komt vooral omdat we het lastig vinden om te groeien. Zowel als organisatie als in de huidige markt. Daarom denken wij dat doorgaan met Changing Ways niet dé manier is om de wereld te verbeteren, en gaan we dat liever op een andere manier doen.


Mats:

“Tien jaar geleden startte ik Changing Ways, toen nog Pennock & Postema. Ik ben ontzettend trots op alles wat we sindsdien hebben bereikt. Aan de ene kant voelt het natuurlijk een beetje verdrietig dat Changing Ways stopt. Het was toch 10 jaar lang onderdeel van m’n identiteit. Aan de andere kant voelt het als een hele verantwoorde en logische volgende stap. Een stap die nodig is om meer impact te maken.


De laatste jaren merkte ik dat mijn karakter en kwaliteiten beter tot hun recht komen in een grotere organisatie. Ik ga daarom per 1 oktober met veel plezier aan de slag bij de Behavior Change Group (BCG). Als klant hoef je daarom niet bang te zijn dat je kwaliteit verliest met het stoppen van Changing Ways. Bij BCG zal ik je net zo goed, waarschijnlijk zelfs beter, kunnen helpen met je vraagstukken over gedrag.”


Julie:

“Natuurlijk vind ik het heel jammer dat we stoppen en voelt het raar omdat we samen veel hebben opgebouwd. Ik ga Changing Ways wel missen. Maar van de andere kant ben ik ook wel toe aan iets anders. Ik wil bijvoorbeeld altijd al heel graag iets doen in de event- of leisure branche. Of iets anders waarbij ik direct in contact sta met mensen. Bijvoorbeeld ook om mensen te helpen die in een lastige situatie zitten, zoals vluchtelingen, minderheidsgroepen of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik kijk er nu dan ook naar uit om te ontdekken wat daarin allemaal mogelijk is.


In elk geval wil ik minder achter mijn laptop zitten en vaker écht aan de slag in mijn directe omgeving. Dat is op dit moment mijn manier om meer positieve impact te maken. Daarnaast blijf ik sowieso mijn kennis over communicatie en gedrag, mijn analytisch en probleemoplossend vermogen, mijn ondernemersgeest én mijn enthousiasme inzetten om na te denken over nieuwe manieren om een positieve impact te maken. Misschien wel met een nieuwe onderneming in de toekomst.”


Wat verandert er?

De komende weken zijn wij bezig met het afronden en afsluiten van lopende zaken. Vanaf 1 december zijn wij niet meer te bereiken via onze website, sociale media en e-mail.


Je kunt Mats en Julie daarna natuurlijk altijd nog bereiken voor persoonlijke vragen of voor andere vragen over gedragsverandering via:


Mats

Matspostema@gmail.com

+31 (0)6 23 21 43 47

Dit telefoonnummer blijft het zakelijke nummer van Mats. Zijn nieuwe zakelijke e-mailadres volgt nog.


Julie

Jdevaan@hotmail.com

+31 (0)6 36 46 26 41


We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en de leuke, interessante en leerzame projecten en contacten. Wie weet zien we elkaar snel weer terug in een andere setting!

bottom of page