top of page

Over Changing Ways

Sinds 2013 zijn wij een van de eerste en meest ervaren adviesbureaus met een achtergrond in gedragswetenschappen. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een betere, duurzamere wereld.

 

Changing Ways streeft ernaar om thought leader te zijn op het gebied van gedragsverandering en duurzaamheid. We delen graag onze kennis, inzichten, onderzoeken en ervaringen, en passen deze toe in de praktijk. Zo helpen we onze klanten om hun duurzaamheidsdoelstellingen op te zetten, te behalen, te evalueren en aan te scherpen.

Daarbij focussen we vooral op de voedingssector, omdat daar nog veel winst te behalen valt. We verdiepen ons in relevante en actuele thema's zoals verpakkingen, afvalscheiding en gezonde voedingskeuzes. Met die kennis en expertise kunnen we waardevolle inzichten bieden en op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die bijdragen aan duurzame en positieve verandering op deze gebieden.

Met Changing Ways kun je rekenen op een partner die je met expertise en enthousiasme helpt om in te zetten op de kracht van gedragsverandering en om samen te werken aan de transformatie naar een duurzamere toekomst.

Ons team

Mats Postema - Changing Ways.jpg
Mats Postema

Mede-eigenaar, Gedragsexpert

& Relatiemanager

  • LinkedIn - Mats Postema

Bouwt sterke relaties met klanten op en zorgt dat zij goed geholpen worden

Julie (website).png
Julie de Vaan

Mede-eigenaar, Gedragsexpert

& Onderzoeker

  • LinkedIn - Julie de Vaan

Zorgt voor kwalitatieve kennis, onderzoeken, inzichten en adviezen

Contact
bottom of page