Achtergrond - Beige - Zand.jpg

Impact vergroten

Wat we doen en hoe we je impact vergroten door structureel en op lange termijn gedrag te veranderen.

Wat we doen

Changing Ways helpt jou als organisatie relevant te blijven door je positieve impact op de wereld te vergroten. Dat doen we door er structureel voor te zorgen dat je bij alles wat je doet de juiste knoppen raakt om duurzaam gedrag te stimuleren.

 

Met duurzaam gedrag bedoelen we:

  • Gedrag dat goed is voor de wereld, voor onszelf en voor elkaar

  • Gedrag dat op de lange termijn houdbaar is

Hoe we dat doen

Om relevant te blijven, is het belangrijk dat jouw organisatie een positieve impact maakt op de wereld. Daarvoor moet je structureel en op lange termijn duurzame keuzes aanmoedigen. Dat kan door ervoor te zorgen dat je bij alles wat je doet de juiste knoppen raakt.

Mensen hebben namelijk allerlei knoppen in hun hoofd. Het indrukken van die knoppen bepaalt de keuzes die we maken. Om blijvend gedrag te veranderen, moet je structureel de juiste knoppen van je doelgroep weten te raken. Wij weten welke knoppen belangrijk zijn, en hoe je die op de juiste manier raakt om echt gedrag te veranderen.
 

Changing Ways helpt je door inzicht te geven in welke knoppen belangrijk zijn, en advies te geven over hoe jouw organisatie die knoppen effectief kan raken. Zo vergroot je de impact van jouw werk en jouw organisatie. Goed voor jouw organisatie, goed voor de wereld.

Onze methode

Changing Ways - Methode - Gedragsverandering.png

Standaard proces van organisaties

Impact vergroten met gedragsexpertise van Changing Ways